(VIDEO) ‘ULAZI U UHO NA PRVO SLUŠANJE’ Glazbena prekretnica popularnog Jole, ovakvog ga još nismo čuli

07.02.2022. 18:32:00

'DOM BEZ ADRESE'

Popularni pjevač Joško Čagalj Jole već je neko vrijeme držao svoje fanove u neizvjesnosti najavljujući tek kratko kako će njegova nova pjesma predstaviti njega kakvog ga još nismo imali prilike vidjeti, odnosno čuti. “Htio sam svojoj publici prikazati drugačijeg sebe i da, smatram ovu pjesmu svojevrsnom glazbenom prekretnicom. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti jer sam je zaista otpjevao s puno ljubavi, a to i je najbolji i jedini ispravan način”, kazao je pjevač nakon što je konačno njegova nova pjesma, prekrasna balada naziva “Dom bez adrese” ugledala svjetlo dana.

Mnogi će se složiti kako je život bez glazbe nezamisliv. Ona nas pokreće, podsjeća na neke sretne ili tužne trenutke, s njome se poistovjećujemo. Isto tako je i osjećamo, u samo jednom trenutku nam može popraviti raspoloženje. Razne životne situacije, okruženje, osobe, posebni trenuci, sve je to glazba. Vođen upravo tom mišlju, Joško Čagalj Jole, odlučio je snimiti nešto potpuno drugačije nego do sada.

Foto: Vjeko Bilota

Balada “Dom bez adrese” govori o neuzvraćenoj ljubavi, a njezina melodija podsjeća na emocije s kojima se svatko od nas barem jednom u životu susreo. Upravo ovom drugačijom pjesmom Jole je prikazao jednu svoju do sada neviđenu, emotivnu stranu i senzibilitet.

Foto: Vjeko Bilota

“Čim sam čuo pjesmu, znao sam da je želim otpjevati. Svatko se može pronaći u njezinim stihovima, a melodija je toliko prirodna i pitka te ulazi u uho na prvo slušanje. Htio sam svojoj publici prikazati drugačijeg sebe i da, smatram ovu pjesmu svojevrsnom glazbenom prekretnicom. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti jer sam je zaista otpjevao s puno ljubavi, a to i je najbolji i jedini ispravan način”, dodaje Jole.

Za novu Jolinu pjesmu zaslužni su Pero Kozomara koji je skladao glazbu, Robert Pilepić koji potpisuje tekst te Leo Škaro, zadužen za aranžman. Spot pod redateljskom palicom Vojana Koceića  je potpuno životan i prikazuje jednostavne i svakodnevne životne situacije s kojima se svi mogu poistovjetiti. Jole se odlično snašao u ulozi i na taj način dodatno prikazao što to znači kada čovjek živi u “domu bez adrese”.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Vjeko Bilota

Izvorni autor: T.Š./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.