(VIDEO) Vidović Krišto u Bujici: “Lustracija i deratifikacija Istanbulske, Boga u Ustav!”

28.05.2020. 20:50:00

Domovinski pokret zalagat će se za lustraciju i deratifikaciju Istanbulske konvencije, prema poljskom i mađarskom modelu – najavila je u Bujici na Z1 televiziji Karolina Vidović Krišto, televizijska urednica i predsjednica Upravnoga odbora Zaklade za hrvatsku povijest.

Vidović Krišto na predstojeće parlamentarne izbore izlazi kao veliko pojačanje Domovinskog pokreta Miroslava Škore, u 9. izbornoj jedinici.

– Hrvatska bi se trebala ugledati na Švicarsku, gdje prva rečenica Ustava glasi: “Im Namen Gottes des Allmaechtigen! U ime svemogućeg Boga!” – izjavila je bivša članica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog i dodala:

– Hrvati trebaju prestati tragati za ‘velikim vođom’, jer mi imamo svog vođu, a to je dragi Bog!

Na izborima trebamo iz korita izbaciti karcinom SDP-HDZ i sve njegove metastaze – rekla je Vidović Krišto i dodala kako Hrvatskom vladaju, a naročito u pravosuđu, “ljudi iz bivšeg sustava, povezani s bivšom JNA”.

Komentirala je i pokušaje zabrane pozdrava ZDS: – To je poklič mnogih postrojbi Hrvatske vojske u obrambenom Domovinskom ratu, ne samo HOS-a, nego i ZNG-a.

To je granica koju se ne smije prijeći, to je gađanje samo jedne mete… Iduća bi bila grb s prvim bijelim ili crvenim poljem, svejedno, oba su im neprihvatljiva!

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.