VIDEO: VRHOVNI SUD NA STUPU SRAMA-STIV CULEJ U SABORU OPRAO SESSU, VRHOVNI SUD I HRVATSKO PRAVOSUĐE……

25.10.2019. 11:25:00

Poslušajte što je sve rekao Stiv Culej u Saboru, a sve je to zavaljen u fotelju slušao presjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Đuro Sessa...Vrhovni sud potvrdio je oslobađajuću presudu za ratni zločin u Borovu Seli 1991 godine, kaže Culej...

Podnio sam 60 kaznenih prijava protiv ratnih zločinaca a da ni jedan nije osuđen ni priveden pravdi, kaže saborski zastupnik Stiv Culej. Sve je to javno izlaganje i prozivanje Culeja koji je podnosio argumente sa govornice- slušao i Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Đuro Sessa

Samo je jedan priveden licu pravde i osuđen na tri godine , umanjeno za tri godine ,radi stare bolesne majke i loše financijske situacije ,ustvrdio je Culej.

Radenko Alavanja je bio nasljednik Šoškočanina i provodio je ono što ga je Šoškočanin naučio, a njegov prethodnik je preminuo u “talasima” Dunava kaže Culej.

Ko je Radenko Alavanja, ko je, jer još je živ u biti?

Radenko Alavanja je komandant štaba TO Borova sela koji je na tom mjestu zamijenio Vukašina Šoškočanina, a čiji se mauzolej od 4. metra, nalazi u Borovu Selu na kojem ćirilicom piše da je on junak na srpskoj zemlji, ali je to u našoj Hrvatskoj domovini, govori Culej.

On je junak, a znate zašto, zato jer je on bio prethodnik, on je bio učitelj Radenka Alavanje. On je Radenka Alavanju naučio sve ono što je Alavanja primjenio kasnije u svome radu za svoju srpsku braću. Kako Milutin Todosijević, četnički pukovnik se stavlja na raspolaganje Alavanji i oni zajedno djeluju u Borovu Selu i čine ono što čine.

Vrhovni sud ustvrdio je da radenko Alavanja nije kriv za ratni zločin, nastavlja Culej. Vrhovni sud potvrdio je oslobađajuću presudu za ratni zločin u Borovu Seli 1991 godine, kaže Culej.

Poslušajte što je sve rekao Stiv Culej u Saboru, a sve je to zavaljen u fotelju slušao presjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Đuro Sessa…

Stevo Culej sve je to javno objavio na svom Facebooku.

VRHOVNI SUD NA STUPU SRAMA.

Stevo Culej podnio je još jednu kaznenu prijavu u četvrtak 24.listopada 2019 godine…

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: M.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.