(VIDEO) Vukovar: Srpski navijači napali obitelj vođe hrvatskih navijača BBB, uslijedio sukob navijačkih skupina

18.06.2020. 23:01:00

“Uvezeni ‘Delije’ iz Srbije, danas su, kukavički, napravili ‘sačekušu’ supruzi i djetetu jednom od vođa BBB-a u Vukovaru, javlja pouzdani izvor Bujice iz Grada heroja: “Nasred ulice prepriječili su im put, što je ravno pokušaju otmice, vrijeđali ih i psovali, verbalno ih napali!” Nakon toga je uslijedila reakcija, Bad Blue Boysi su krenuli u pomoć obitelji svoga prijatelja, intervenirala je i policija, a sukobi još uvijek traju…”, objavio je Velimir Bujanec na svom Facebooku.

O istom događaju pišu i 24sata koja navodi kako su navijači Partizana, tj. Grobari verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega su se potukli.

Informaciju im je potvrdio i glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Sve se odvilo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira. Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim sudionicima tragaju, poručili su iz policije.

Nejasno je ostalo je li riječ o Delijama ili Grobarima.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Velimir Bujanec/FB/Video:FB/VB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.