VIDEO Zekanović dao majicu Vujčiću: Nemojte je koristiti samo kao pidžamu

07.10.2021. 10:27:00

'VI I PLENKOVIĆ TO NE UZIMAJTE ZDRAVO ZA GOTOVO...'

Sjednica Hrvatskog sabora nastavljena je raspravom o Polugodišnjoj informaciji o financijskom stanju, stupnju ostvarenja stabilnosti cijena i provedbi monetarne politike u drugom polugodištu 2020. 

U Saboru je guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, a zastupnik Hrvatskih suverenista bio je među onima koji su tražili stanku. 

"Poštovani guvereneru, jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba koja glasi: 'Novčana jedinica RH jest kuna koja se dijeli na stotinu lipa. Odluku o promjeni novčane jedinice u RH donose birači na referedumu'?. Ovo je referendumsko pitanje za koje će se kroz koji dan početi prikupljati potpisi. Molim vas da ni vi ni predsjednik Vlade Andrej Plenković ne uzimate zdravo za gotovo da će se euro uvesti, jer zadnja riječ bit će hrvatskih građana. Ono što znate vi i hrvatska javnost, hrvatski građani nisu nikada rekli svoj stav o ovoj temi. Ono što hrvatski građani misle najbolje govori ova majica na kojoj piše 'zaštitimo hrvatsku kunu'. To je ono što hrvatski građani žele i što vi morate znati da će se dogoditi. Shvatite ozbiljno volju građana, vama ću darovati ovu majicu. Nemojte je koristiti samo kao pidžamu. Obucite je i pokušajte se osjećati kako se osjećaju hrvatski građani. Oni žele hrvatsku kunu", rekao je Zekanović i predao majicu sa spomenutim natpisom.

Raspravu pratite ovdje.

Izvor: js/Direktno.hr/Foto:screenshot

Izvorni autor: js/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.