VIDEO/Torcida odala počast Cvijetu Antunoviću veličanstvenom bakljadom

19.12.2019. 17:28:00

Dubrovačka Torcida veličanstvenom bakljadom ovog je četvrtka odala počast nedavno preminulom branitelju Cvijetu Antunoviću. Na platou Srđa razvili su transparent posvećen ovom junaku obrane Srđa, na kojem piše ‘I opet bi spreman stao, svoj bi život dao. Cvijeto Antunović PUMB (počivaj u miru Božjem). Tvoja Torca. Uz bakljadu Torcidaši su zapjevali i pjesmu ‘Oj Hrvatska mati’ (Zovi, samo zovi).

Podsjetimo, dubrovački branitelj Cvijeto Antunović napustio nas je u 50. godini života. Jedan je od onih koji su tijekom najjačeg napada, 6. prosinca1991., obranili Srđ, a time i Dubrovnik. Antunovića su liječnici prije nekoliko dana stavili u induciranu komu, nakon što mu je pozlilo. Iz nje se nažalost nije probudio. Posljednji ispraćaj Cvijetu Antunoviću održat će se danas u 15 sati na groblju sv. Ivana u Moluntu.

Izvor: dulist.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.