VIDOVIĆ KRIŠTO ŽESTOKO UDARILA PO MINISTRU MARIĆU: Skuplja potpise za njegov opoziv

17.09.2021. 14:24:00

Nezavisna saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto je prvo ministra financija Zdravka Marića prozvala zbog ljetovanja na jahti, a sada protiv njega pokreće opoziv.

Zbog pisma koje je Vidović Krišto poslala premijeru Andreju Plenkoviću ministra Marića je istraživalo i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, a u javnosti se povela velika rasprava o tome je li Marić trebao ljetovati kod prijatelja na jahti.

“Obitelj Pavičić, s kojom se Marić voza na jahti, itekako, a zbog načina svojeg poslovanja, mora biti predmetom nadzora, kako porezne uprave, tako i carinske uprave, ali i ureda za sprječavanje pranja novca”, rekla je Vidović Krišto.

Sada tvrdi da Marić više ni jedan dan ne bi smio biti ministar financija.

“Ako ministar financija eklatantno laže i kaže kako se vozi na jahti od 20 metara poduzetnika koji tobože nema nikakve veze s državom – onda ne samo da iznosi neistine, već time i vrijeđa inteligenciju svih hrvatskih građana”, rekla je Vidović Krišto.

“Ovo je izbor između svjetla i tame”, dodala je Vidović Krišto.

Poručuje da ako se i ne prikupi dovoljno potpisa zastupnika za Marićev opoziv, da će se i dalje zalagati za vladavinu prava, za demokratske i europske vrijednosti i za pravednu Hrvatsku.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.