VIJEST O KOJOJ SE ŠUTI! Novi incident kod Vukovara: Srpski ekstremist u Dalju napao hrvatskog policajca!

20.10.2019. 18:13:00

Na fišijadi u Dalju kod Vukovara sinoć se dogodio incident o kojem još nitko nije izvijestio; lokalni srpski ekstremist, poznat po nadimku ‘Čuča’, fizički je napao hrvatskog policajca iz Osijeka. Prema izjavama nazočnih, našem policajcu bivši pripadnik tzv. Vojske Krajine (i šef daljske ‘milicije’ u vrijeme “mirne reintegracije”) prvo je opsovao “ustašku majku”, a potom i nasrnuo na njega...

Uslijedila je masovna tučnjava i intervenirale su jake policijske snage. Vijest o incidentu redakciji Bujice neslužbeno je potvrdio pouzdani izvor iz PU Osječko-baranjske.

P.S. Da je kojim slučajem stvar obrnuta, već bi večeras u svim vijestima gledali Pupovca, a sutra bi delegacija SDSS-a posjetila Dalj. Javio bi se i Plenković iz Francuske - i osudio incident!

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.