Vinko Debeljak na čelu HSP-a Novska!

20.02.2021. 10:35:00

Dana 18.02.2021. godine održan je izborni zbor Podružnice HSP-a Novska.

Izbornom zboru nazočio je Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović, dopredsjednik HSP-a Josip Mišković, koji je ujedno i predsjednik Županijskog vijeća HSP SMŽ, dopredsjednica Glavnog stana HSP-a i članica predsjedništva HSP-a Marina Logarušić, član predsjedništva HSP-a Petar Crnjac te tajnik ŽV-a HSP-a SMŽ Anto Žilić koji je i predsjednik Središnjeg časnog suda HSP-a.

Sva novoizabrana tijela Podružnice HSP Novska izabrana su jednoglasno.

Za predsjednika Podružnice HSP Novska izabran je Vinko Debeljak, za  dopredsjednike Marijan Božić i Željko Soldo; tajnik Podružnice je Željko Lucić dok je za rizničara izabran Željko Mihaljević.

Hrvatska stranka prava u gradu Novskoj uvijek je imala veliki potencijal što su pokazivali i dosadašnji izborni rezultati.

Iskreno vjerujemo da će gospodin Debeljak zajedno sa svojim timom i na predstojećim izborima u svibnju ostvariti veoma kvalitetan rezultat kao što isto očekujemo u cijeloj Sisačko – moslavačkoj županiji.

Izvorni autor: Hrvatska stranka prava

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.