Vlada ima plan za trgovce koji dižu cijene, odluka večeras?

04.01.2023. 17:16:00

RJEŠENJE NA VIDIKU?

Sastanak u Vladi na kojemu se razgovara o mjerama za sprečavanje rasta cijena zbog uvođenja eura, zasad je prekinut i trebao bi biti nastavljen u 17.30, neslužbeno doznaje N1

Čeka se odluka mjera koje će Vlada donijeti na sutrašnjoj sjednici kako bi zaustavila trgovce koji dižu cijene zbog uvođenja eura, prenosi 24sata.

Ministar Davor Filipović već ima u planu crne liste i povećanje broja proizvoda kojima bi se mogla zamrznuti cijena, a do samih trgovaca došla je neslužbena informacija da bi ih Vlada mogla natjerati da vrate cijene stotinu proizvoda na razinu kakva je bila na kraju studenog prošle godine.

N1 neslužbeno doznaje da bi konačna odluka mogla pasti upravo večeras, kad će premijer ponovno okupiti uži tim suradnika i ministara. Trenutni sastanak u Vladi privremeno je prekinut i trebao bi se nastaviti u 17.30.

Izvor: 24sata/Foto:commons.wikimedia.org

Izvorni autor: PDN/24sata/Domagoj Plantak/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.