Vlada odlučila: Božinović će biti glavni za Nacionalnu sigurnost

18.06.2020. 17:15:00

Sandra Kantolić imenovana je vršiteljicom dužnosti predsjednika Službeničkog suda iz reda imenovanih članova umjesto dosadašnje predsjednice Ivane Čalić koja je preminula

Umjesto Damira Krstičevića koji je podnio ostavku na dužnost ministra obrane, Vlada je u četvrtak za nacionanu sigurnost zadužila ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića koji time preuzima i funkciju na čelu Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija.

Sandra Kantolić imenovana je vršiteljicom dužnosti predsjednika Službeničkog suda iz reda imenovanih članova umjesto dosadašnje predsjednice Ivane Čalić koja je preminula, stoji u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

Zlatku Ilaku dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, do provedbe javnog natječaja.

Izvor: 24sata/Foto:Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.