Vlada stala iza Alemke Markotić koja je vlastitu majku cijepila u Klinici: 'Nema razloga da ode'

12.02.2021. 18:09:00

Unatoč današnjem priznanju ravnateljice Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević i istaknute članice Nacionalnog stožera civilne zaštite Alemke Markotić da je preko reda u svojoj klinici cijepila svoju 84-godišnju majku, u Vladi ne vide u tome ništa sporno i ona i dalje uživa njihovo povjerenje

Ne smatraju da bi trebala dati ostavku ni u Stožeru ni na mjesto ravnateljice klinike.

'Ona je otpočetka uključena u rad Stožera i nastavlja sa svojim radom', kažu u Vladi, piše Jutarnji list.

 

U Vladi kažu da je ona pojasnila sve aspekte vezane uz cijepljenje, da joj majka ima 84 godine, visoko je rizična osoba, kronična bolesnica koja ja imala operaciju i živi s kćeri koja je je stalno izložena virusu.

 

- Ona definitivno spada u najugroženiju skupinu koja je utvrđena planom cijepljenja i ne vidimo nikakav razlog da bi prof. Markotić, koja je otpočetka uključena u rad Stožera, trebala otići - poručuju iz Vlade.

Izvor: tportal.hr/Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izvorni autor: S. S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.