Vlahović i Cvrtila u Budnici – Opasni oblaci nad Hrvatskom

25.04.2021. 16:11:00

Dolazak Marina Vlahovića, beskompromisnog istraživačkog novinara u Budnicu, već je sam po sebi postao siguran znak iznimne važnosti i otkrivanja niza skrivanih detalja, redom jako bitnih za Hrvatsku.

U ponedjeljak 26.travnja, u 20 sati Marinu Vlahoviću će se u Budnici telefonskim uključenjem u emisiju pridružiti mr. kriminalistike, vrhunski sigurnosni stručnjak Željko Cvrtila, jer će biti nužno hrvatskom narodu naglasiti sigurnosni značaj Vlahovićevih istraživanja.

Tko se i što se skriva iza agresivnih platformi Možemo, Pametno, Nova ljevica, kako su nastale, gdje su im izvorišta, tko ih financira i zašto su se te političke, a prije toga aktivističke inicijative koncentrirale na Zagreb i na Split, zašto nisu tako agresivni u Rijeci i Istri, te zašto ih nema u Slavoniji, Baranji i Srijemu?

Mogu li stotine tisuća ljudi, koji godinama na nedjeljnim misama mole za proglašenje bl. Stepinca svetim, ili za izgradnju crkve na Savici, mirno gledati preuzimanje Zagreba i Splita od ljudi i organizacija zbog čijih akcija mole Boga za pomoć?

Je li Hrvatska toliko odustala od sebe da su joj uzori Puljak s poklikom – nema Boga, ili Tomašević sa sakrivenom Uršom Raukar, Vilijem Matulom, Sandrom Benčić, Radom Borić i armijom aktivista izrazito antikatoličke i anacionalne provenijencije?

Ima li današnja Hrvatska snage, znanja i ljudi, koji mogu stati ispred naroda i zaustaviti razorne ideje i programe?

Neupitne činjenice, znalačka objašnjenja i razumne odgovore donosi Budnica u ponedjeljak, 26. travnja u 20 sati na Osječkoj TV, Mreži TV Zagreb, Dalmacija TV Split, Diadora TV Zadar, te u 21 sat na SBTV.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:google

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.