Vojna vježba na jugu Hrvatske: Ministarstvo obrane objavilo detalje, građane mole za razumijevanje

22.02.2022. 13:11:00

ZABRANJENA PLOVIDBA

Na vojnom poligonu ''Zečevo'' u srijedu će od 8 do 17 sati HV na vojnoj vježbi demonstrirati bojevo gađanje streljivom produljenog dometa.

Hrvatska vojska će na vojnoj vježbi demonstrirati bojevo gađanje streljivom produljenog dometa na vojnom poligonu ''Zečevo'' u srijedu će od 8 do 17 sati.

''Za potrebe provedbe sigurnosnih mjera pri provedbi demonstracijskog bojevog gađanja, Hrvatska ratna mornarica će provesti osiguranje zone zabrane plovidbe u akvatoriju Pomorskog vojnog poligona Žirje (LDTR 22) u koordinaciji s Pomorskom policijom PU Šibensko-kninska i Lučkom kapetanijom Šibenik kao i osiguranje zone zabrane letenja iznad akvatorija Pomorskog vojnog poligona Žirje (LDTR 22) objavom NOTAM-a'', objavili su iz MORH-a.

Napominju da demonstracija može uzrokovati buku te mole građane za razumijevanje.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:Vojna vježba, ilustracija / PAO team eFP BG-POL

Izvorni autor: S. Ke./Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.