Vozačica s 1.5 promila alkohola u krvi sletjela autom u kuću u Daruvaru, četvero ozlijeđenih

28.10.2024. 12:37:00

Četvero ljudi ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u ranim jutarnjim satima, oko 4:35, u daruvarskom naselju Doljani. Prema policijskom izvješću, nesreću je izazvala 26-godišnja vozačica koja je, vozeći pod utjecajem alkohola, izgubila kontrolu nad vozilom daruvarskih registracija u Ulici Hrvatskih branitelja i zabila se u obiteljsku kuću.

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine. Na zavojitom dijelu ceste vozilo se zanijelo, sletjelo s kolnika i udarilo u kuću, a potom nastavilo kretanje, pri čemu je udarilo u travnato uzvišenje te se nekoliko puta okrenulo.

Hitna pomoć je na mjesto nesreće stigla ubrzo i odvezla vozačicu i tri maloljetna putnika u Opću županijsku bolnicu Pakrac. Tamo je utvrđeno da je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su ostale osobe prošle s lakšim ozljedama.

Protiv vozačice slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće, izvijestila je policija, a neslužbeni izvori navode kako joj je izmjereno više od 1.5 promila alkohola u krvi.

Izvor: 24sata

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija/Zvonimir Barisin

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.