"VRATA EUROPE" Ogromne gužve na granici, na Bajakovu se čeka po šest sati

08.01.2023. 09:42:00

HAK je izvijestio da je u nedjelju pojačan promet na granicama, a na nekim graničim prijelazima gužve su toliko velike da putnici čekaju satima.

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac i na naplati Zagreb-istok u smjeru Bregane te na pojedinim graničnim prijelazima sa Srbijom, Crnom Gorom te Bosnom i Hercegovinom na ulasku u Hrvatsku gdje su čekanja i po nekolilo sati.

Kolona vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac kraj naplatne postaje ZAGREB – ISTOK u smjeru Bregane je oko 4 km, izvijestio je HAK.

Prema izvješću HAK-a, na prijelazu Bajakovo čeka se po šest sati, a na prijelazima Tovarnik i Principovac II po dva sata.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Izvor: n1/ Foto: hak

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.