VRIJEĐANJE ZDRAVOG RAZUMA !!!

03.03.2021. 17:48:00

Povodom ovog teksta najprije obitelji Bandić želim sućut izraziti i dati do znanja da ništa osobno po tom pitanju ne želim govoriti a pogotovo ne o pokojniku jer, niti je pristojno niti je primjereno niti ja svoj nos u tuđe živote zabadam !!!
Međutim "hrvatska" Vlada, MORH i politički stožer od svih nas idiote i budale rade i to im najbolje od svih poslova ide !!!
Ne da sam ogorčena i ljuta na dvostruka mjerila već iz kože od muke iskačem zbog napuhanih debila koji nam zemlju u propast vode !!!
Svojim izjavama i ponašanjima zdrav razum svih nas vrijeđaju još su uvjereni kako su "vjerodostojni" !!!
Ova politička bagra sve pore ovog društva je zagadila i samo se pitam: iz kojeg naftalina su tog Banužića izvukli i za ministra MORHA-a ga postavili ???
Nazočnost klape vojne mornarice Sveti Juraj na sahrani pravda time da su bili slobodni i neš ti alibija i opravdavanja za čiste političke laži kojima nas svakodnevno truju !!!
Kad je naš Tomislav Merčep umro njemu kao hrvatskom branitelju i visokom časniku Hrvatske vojske ni počasne straže ni počasne paljbe na sahrani nije bilo a koje je svojim ratnim putem i te kako zaslužio !!!
A taj isti MORH u svom obrazloženju se pravdao da je to zbog korone i epidemioloških mjera koje su na snazi što nije točno !!!
Jer, u svo vrijeme korone naši branitelji svakodnevno umiru i stalno smo po sahranama gdje ih se sa vojnim počastima sahranjuje !!!
Ali, eto, kako danas vrli Beroš reče; virus ne skače pa tisuće ljudi na Bandićevoj sahrani može biti a za druge pokojne ista pravila dostojanstvene sahrane ne vrijede !!!
Ma SRAMITE se svi od reda jer niste dostojni po ovoj hrvatskoj zemlji hodati !!!
Isto tako i jučarašnji dan moram spomenuti kada se mediji nisu bavili početkom srbočetničke agresije na našu zemlju pa tako ni Plenković koji je tek toliko promrmljao kako je to bio početak Domovinskog rata !!!
Ali, tko nas je napao i od koga smo se MORALI braniti to nije izgovorio kako se svom voljenom partneru ne bi zamjerio !!!
Nitko od vas nije zaslužio ni čašu hrvatske vode se napiti a kamo li ovu zemlju voditi !!!
ALI ZAPAMTITE, IMA BOGA IMA PRAVDE A BOME I SNAGE KOJA U HRVATSKOM NARODU ČUĆI I, SAMO JE PITANJE DANA KADA ĆE EKSPLODIRATI !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.