VUČIĆ NAKON RAZGOVORA S PUTINOM: ‘Razgovarali smo o daljnjoj izgradnji skladišnih kapaciteta za dizel i sirovu naftu na teritoriju Srbije’

29.05.2022. 13:29:00

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u nedjelju, nakon obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve, rekao da njegovu državu očekuje teška jesen i teška zima, objavio je portal Nova.rs.

“Za nas je od presudnog značaja da osiguramo dovoljnu količinu energenata. Uskoro krećemo s izgradnjom novih skladišta za dizel i sirovu naftu. Razgovarao sam s Putinom o daljnjoj izgradnji skladišnih kapaciteta na teritoriju Srbije”, istaknuo je Vučić.

Istaknuo je kako država mora osigurati dovoljne količine energenata kako bi bila osigurana “topla zima za građane”.

“Vjerujte mi, to neće biti nimalo lako, ukoliko se sukob u Ukrajini ne zaustavi. Žitna kriza postaje veliki problem za cijeli svijet. Vjerujem da ćemo i po tom pitanju uspjeti osigurati sve što je neophodno”, naglasio je Vučić.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: S.P./7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.