VUČIĆ SE OGLASIO! Otkrio što predstavlja tenk ispred Zvezdinog stadiona!

29.08.2019. 17:05:00

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bio iznenađen “histeričnom kampanjom” zbog tenka ispred stadiona “Rajko Mitić” te je ocijenio i da taj tenk nema nikakve veze s Hrvatskom.

“Iznenađen sam bio, gledao sam histeričnu kampanju – ‘skupile se ubojice da slave Vukovar’ i tako dalje. Nikakve veze ni s kakvim Vukovarom ništa tamo nije imalo, niti tenk kojemu je cijev zalivena, nema motor, nema veze s Hrvatskom niti dijelom Republike Srpske Krajine. Sve što je objavljeno, bila je notorna laž”, rekao je Vučić.

Istaknuo je da bi više volio da su navijači Crvene zvezde nešto drugo izabrali kao simbol, ali da oni sami odlučuju i da do sada nisu napravili ništa protuzakonito.

Vučić je dodao da CSKA iz Moskve ima tenk na stadionu, Arsenal topove ispred stadiona, kao i da Borrusia Dortmund ima tenk kao simbol i to s oznakama “koje podsjećaju na neka prošla vremena”.

Govoreći o vozilu u kojem su se vozili igrači Crvene zvezde nakon pobjede protiv Young Boysa, Vučić je rekao da to nije oklopno vozilo, već “tamić” koji je dorađen šperpločama.

Ocijenio je da o tome govore oni koji neće pričati o uspjesima Srbije.

Izvor: 7DNEVNO/Foto:screenshot

Autor: