Vukovar: Mladi pripadnik BBB-a već je 10 dana u zatvoru, a što je s ‘Delijom’ kod kojeg je pronađen cijeli arsenal oružja?

13.09.2020. 09:52:00

“VUKOVAR – PUPOVAC OSTVARIO PRIJETNJU: Mladi pripadnik BBB-a već je 10 dana u zatvoru i “pakiraju” mu, a što je s ‘Delijom’ kod kojeg je pronađen cijeli arsenal oružja?!”, objavio je Velimir Bujanec.

“Na vrata obiteljskog doma u Vinkovcima, mladom Hrvatu je prije 10 dana pokucala policija. I od tada se nije vratio kući… A.B. (podaci poznati redakciji Bujice) nalazi se u Istražnom zatvoru u Osijeku i žrtva je medijske hajke, koju je protiv hrvatskih nogometnih navijača, pripadnika BBB-a, proteklih mjeseci u Vukovaru poveo čelnik SDSS-a i Plenkovićev koalicijski partner – Milorad Pupovac.

Mladom obiteljskom čovjeku, prema tvrdnjama nekoliko neovisnih izvora, žele smjestiti – jer je, zajedno s još nekolicinom prijatelja, imao hrabrosti dići svoj glas protiv učestalog nasilja i incidenata, koje u Gradu heroja već mjesecima proizvode radikalni Srbi, skriveni iza plašta nogometnih navijača beogradksih klubova – ‘Delija’ i ‘Grobara’. Mnogi od njih su, s ciljem proizvodnje incidenata, u Vukovar “uvezeni“ iz Srbije, a neki su povezani s BIA-om.

Kod jednog ‘Delije’ iz Borova Sela nedavno je pronađen cijeli arsenal oružja – od ručnih bombi, stotine komada streljiva za automatske puške, itd… Pronađena je, navodno – i policijska odora, signalna palica za zaustavljanje s oznakom ‘STOP POLICIJA’ iz čega bi se dalo izvesti svakakve zaključke… Na ovaj slučaj javno je upozorio gradonačelnik Vukovara i zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru Ivan Penava, međutim, ta vijest tzv. mainstreamu nije bila zanimljiva…

Epilog: ‘Deliju’ iz Borova Sela nitko ne spominje, Pupovac zbog njega ne saziva izvanredne pressice, a mladi pripadnik BBB-a iz Vinkovaca je u zatvoru. Čak mu je uskraćena i fizikalna terapija u Bizovcu, iako ima tešku povredu ruke…

Izvor Bujice iz Vukovara potvrdio nam je da lokalni srpski ekstremisti neprestano provociraju mlade Hrvate, pale naše zastave, šaraju po spomenicima palih hrvatskih vitezova, prijete mladim djevojkama na najružniji mogući način – i nitko ništa ne poduzima. Mladi Hrvati koji vole svoju zemlju i staju u obranu svetinja – sada su na udaru represivnih državnih tijela, a stvarni nasilnici – na slobodi.

Sve nas ovo, zapravo – i ne treba čuditi. Lik koji je izjavio da je u studenom 1991. godine na Ovčari “brao kukuruz“ danas je u samom vrhu lokalne vlasti, okupacijski gradonačelnik Vukovara bio je zastupnik u našem parlamentu, a šef njihove partije – ključna je poluga Plen Kim-unove bahate vlasti”, napisao je Bujanec.

VUKOVAR - PUPOVAC OSTVARIO PRIJETNJU: Mladi pripadnik BBB-a već je 10 dana u zatvoru i “pakiraju” mu, a što je s...

Objavljuje Velimir BujanecSubota, 12. rujna 2020.

Izvor: narod.hr/PDN/Foto:Snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.