VUKUŠIĆ UPOZORIO NA TUŽNU ČINJENICU Svaka dva do tri dana ubije se jedan branitelj, zato ne dopuštamo da nas Beljak vrijeđa!

06.02.2020. 20:20:00

Ugledni psihijatar s Klinike za psihološku medicinu KBC Zagreb, dr. Herman Vukušić komentirao je na Facebooku najavljeni prosjved protiv HSS-ova čelnika i samoborskog gradonačelnika Kreše Beljaka.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"ZAŠTO PROSVJED? 
UBI IH PREJAKA RIJEČ... .

Bliži se nedjelja, 09. veljače ove godine, kada je u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a i FB grupe 'Branitelji protiv Beljaka' zakazan mirni prosvjed u Samoboru, pod nazivom 'Stop govoru mržnje i međusobnoj netoleranciji'.

Prosvjed je samo potaknut sumanutim izjavama Krešimira Beljaka i njegovim prezirom prema braniteljskoj populaciji, a širi cilj prosvjeda je podići razinu svijesti u javnosti i među odgovornim institucijama o štetnosti govora mržnje po stanje u društvu.

A kako taj govor mržnje te pljuvanje po braniteljskoj populaciji djeluje na same branitelje, može se iščitati iz najnovijih podataka mr. Zorana Komara koji upravo radi na drugom dijelu svoje studije o pobolu i smrtnosti među braniteljima.

Iz dva priložena grafikona jasno su razvidne sljedeće činjenice:

DNEVNO UMIRE 12 BRANITELJA U PROSJEČNOJ ŽIVOTNOJ DOBI OD 54. GODINE !

SVAKA 2-3 DANA UBIJE SE PO JEDAN BRANITELJ !

Ovi podaci samo su još jedan u nizu alarmantnih znanstvenih dokaza kako je braniteljska populacija znatno zdravstveno ranjivija od ostatka društva, te kako su sami branitelji jako osjetljivi na društvenu negaciju njihove patnje i žrtve.

Stoga mr. Komar u zaključku svoje predstojeće publikacije gdje će ovi podaci biti objavljeni dobro kaže kada govori o braniteljima:

'Ubi ih prejaka riječ..."'

Izvor: av/Direktno.hr/Foto:Robert Anić/PIXSELL

Autor: