Za manje od dva dana Miroslav Škoro je za predsjedničku kandidaturu prikupio više od 20 tisuća potpisa

24.11.2019. 20:59:00

To je u subotu u 12 sati objavljeno na službenoj stranici Miroslav Škoro za predsjednika države. Objava je u manje od sat vremena prikupila više od 700 lajkova i stotinu dijeljenja.

-Hrvatski puk nek Te vodi , dragi Bog nek Te blagoslovi, i do cilja Ti ćeš stići, predsjednik svih Hrvata Ti ćeš biti, napisao mu je jedan od brojnih komentatora na stranici.

Kao što je jučer Fenix javio, predsjednički kandidat Miroslav Škoro poručio je u petak, prilikom početka prikupljanja potpisa na Trgu bana Jelačića, da neće voditi prljavu kampanju te ustvrdio kako možda netko od kandidata pobjedi u prvom krugu, pa neće biti drugog kruga.  

Upitan očekuje li da će ući u drugi krug, Miroslav Škoro je odgovorio protupitanjem:

-Tko kaže da će biti drugog kruga? Možda netko pobijedi u prvom krugu, rekao je Škoro misleći na svoju pobjedu već u prvom krugu.

Prljavu kampanju, istaknuo je, neće voditi.

-Prljavu kampanju nisam počeo, nisam je vodio i neću je voditi. To je ispod razine moga dostojanstva i žao mi je ljudi koji se tako ponašaju, izjavio je Škoro.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.