ZA OVO IH PLAĆAMO?! Butković ‘ubio oko’, Malenica na laptopu, Aladrović provjerava poruke

18.09.2019. 14:00:00

Iako su se u saborske fotelje vratili tjedan dana kasnije nego đaci u školske klupe, povratak s ljetnih praznika nije najbolje “sjeo” svim ministrima.

Dok je ministar regionalnog razvoja Marko Pavić odgovarao na pitanje saborskog zastupnika Veljka Kajtazija, njegovi kolege Oleg Butković, te novopečeni ministri Ivan Malenica i Josip Aladrović, kao da su u nekom svojem svijetu. Slika govori više od tisuću riječi: Malenica, koji gleda ispod klupe svoj laptop, Butković, koji kao da je zadrijemao i Aladrović, koji nešto provjerava na mobitelu.

Možda im je od mučnog aktualnog prijepodneva pala koncentracija, možda je riječ o tome da su ih kamere uhvatile u nezgodnome trenutku, ali da smo mi na mjestu ministra Pavića baš bi se uvrijedili. Ne znamo gdje su tu kolegijalnost i uvažavanje govornika, jer dok se Pavić trudio odgovoriti Kajtaziju, navedeni trojac ovim činom pokazuje koliko im je njihov stranački kolega interesantan.

Izvor: Dnevno, B.V./Foto:screenshot,izvor YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.