Zabavljala četnike, a sada izjavila: 'Osjećam se kao glumica, Dara iz Jasenovca'

05.03.2021. 11:02:00

Ali ‘Jutro je’ i Ibra, to je vrhunac moje karijere. Svatko bi to poželio doživjeti - rekla je Topčagić.

Ne stišavaju se dojmovi o trenutačno najvećem obožavatelju srpske folk pjevačice Nade Topčagić i Zlatanu Ibrahimoviću, napadaču AC Milana.

Nakon što je svoj 500. i 501. gol proslavio uz narodnjake i to podijelio na društvenim mrežama, Ibrahimović je mnogima postao zabavan, osobito Talijanima. U tom su tonu i ritmu odlučili nastaviti i na slavnom festivalu u San Remu na kojemu je Ibrahimović na pozornicu izašao s Nadinim hitom 'Jutro je', a srpska pjevačica je oduševljena i od tog trenutka ne prestaje davati komentare na tu temu za srpske medije.

Jedan od njih je dala i za tamošnju Novu.

- Ja ne znam što mi se događa, telefoni zvone, dolaze mediji, a ja ne jurim medije. Ne znam što me je snašlo, osjećala sam se kao ova mala glumica iz ‘Dara iz Jasenovca’. Prilazili su ljudi, nema tko nije bio - rekla je Nada Topčagić u “Probudi se”, prenosi Nova.rs.

- Morala sam piti bromazepame, uznemirilo me je, znate svi tko je Zlatan Ibrahimović. Tko je ta osoba, cijeli svijet ga voli, osobito sad, Sanremo, svi znamo kakav je to festival. Ali ‘Jutro je’ i Ibra, to je vrhunac moje karijere. Svatko bi to poželio doživjeti - rekla je Topčagić.

Podsjetimo, Topčagić je uz Eru Ojdanić bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana, što je rekla u InMagazinu, iako je na snimkama koje i dalje kolaju internetom iz sveg glasa vikala: "Živjela Velika Srbija!" i pjevala četničke pjesme.

Nada je za Kurir ispričala kako je imala i priliku upoznati Ibrahimovića, a sada je dobila i njegov dres iz Milana za kojega je rekla da će ga pokloniti svome unuku, navodno talentiranom mladom nogometašu.

 | Autor : Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

03, March, 2021, Belgrade - Thanks to the fact that Zlatan Ibrahimovic loves the song "Jutro je", singer Nada Topcagic is in the center of attention these days, not only of the regional, but also of the world public. Nada Topcagic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 03, mart, 2021, Beograd - Zahvaljujuci cinjenici da Zlatan Ibrahimovic voli pesmu "Jutro je" pevacica Nada Topcagic je ovih dana u centru paznje, ne samo regionalne, vec i svetske javosti. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor: Večernji.hr/PDN/Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Izvorni autor: Večernji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.