ZADRAVEC OTVORENO PROGOVORILA O ODNOSU S PLENKOVIĆEM: ‘Znam tko stoji iza svega!’

20.05.2021. 10:04:00

BEZ ZADRŠKE PO SVIMA

“Smjena koju je proizveo doktor Vatavuk nema pravne osnove”, izjavila je jutros za N1 televiziju Dijana Zadravec, jučer smijenjena predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

Zadravec smatra da je smjena nezakonita jer je temeljena na “narušenim međuljudskim odnosima i nazadovanju odjela”, dok činjenice, kaže, govore drugačije. Dodala je da iza svega stoje liječnici koje je optužila za zataškavanje kriminala.

Bila je organizirana hajka na mene koja sam pokušala zaustaviti da pacijenti iz privatnih klinika liječnika koji rade u KBC-u dolaze na listu. Iz Dubrave su htjeli poslati dvoje radiologa ovaj tjedan, a uprava je rekla da ne treba. Sve moje poteze je doktor Vatavuk opozivao. Ostavka je neutemeljena i naravno da ću se žaliti”, naglasila je.

Štiti je je premijer?

Prokomentirala je i optužbe da je štiti premijer.

“Besmislica je da me štitio nekakav odnos s premijerom. Ja sam članica HDZ-a, ali korupcija je korupcija, bez obzira iz koje stranke dolazi. Znamo kako u Hrvatskoj prolaze ljudi koji prokazuju kriminal. Ja raspolažem dokazima i brojkama, ali me apsolutno nitko još ništa nije pitao”, dodala je.

Osvrnula se i na najavu ministra Beroša da će poslati inspekciju na KBC Sestara milosrdnica.

“Nadam se da ću prvo ja biti pozvana da kažem što znam i pokažem dokaze koje imam”, poručila je.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:screenshot/hr.n1info.com

Izvorni autor: Daniel Radman/Dnevno.hr/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.