Zagrebačka crkva prilagodila se korona uvjetima, evo kako vjernici sada mogu uzimati svetu vodu!

31.01.2021. 18:25:00

Vjernici  zagrebačke župe sv. Leopolda Mandića od sada mogu sigurno i bez straha od zaraze uzimati čistu svetu vodu na senzor i epidemiološki sigurno se prekrižiti na ulazu i izlazu iz crkve

Sveta voda na senzor oduševila je vjernike .

Ideju da blagoslovljena voda bude na senzor prvi je pozdravio župnik velečasni Željko Lovrić koji je naglasio  kako je to izvrsno rješenje u ovo doba kada se posebno treba paziti na higijenu.

Članica župe Kristina, koja je ujedno i članica tima  zaslužnog za ovo rješenje. napomenula je kako su sretni što su uspjeli napraviti proizvod na dobrobit svih vjernika.

"Oni od sada mogu sigurno i bez bojazni uzimati cistu svetu vodu i tom prilikom uz križanje kao prateći simbol u miru ulaziti i izlaziti iz crkve", rekla je.

Izvor: direktno.hr

Izvorni autor: mn/Sanjin Strukić/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.