ZAJEDNICA POVRATNIKA HRVATSKE : Priopćenje za javnost

01.06.2020. 12:08:00

Istup Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske, u povodu obilježavanja Dana državnosti nije nas iznenadio. To je samo još jedan ispad u nizu kojim Milanović ne poštuje hrvatske zakone, branitelje, vlastitu državu pa ni Ustav države čiji je predsjednik.

 

Ništa se drugo ne može očekivati od čovjeka koji je ocijenio da je Hrvatska slučajna država, koji je

izazvao ispad u Okučanima i koji poziva građane da ne izađu na izbore. Sve ovo još jednom

potvrđuje da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada.

 

Sada je valjda svakome postalo jasno da je pomirljivi ton u kampanji za izbor predsjednika Hrvatske bila gluma i notorna laž.

 

Ipak, predsjednik je rekao i jednu istinu. Pogrešnima se sudilo za zločine u Osijeku. Sudilo se

braniteljima i domoljubima a nikada se nije sudilo Bori Ivanoviću zvanom Bora Konj koji je naredio granatiranje Osijeka iz vojarni i sa poligona „C“, nije se sudilo ni drugim zločincima koji su naredili razaranje grada, Dušanu Lončaru, Budimiru Popadiću, Iliji Dakiću, Milomiru Milosavljeviću i drugima.

 

Nije se sudilo ni najgorim baranjskim zločincima Zoranu Vukšiću zvanom Žućo Poštar pa čak ni Željku Milovanoviću Gavri koji je, dapače, slobodno hodao po Hrvatskoj sve dok nije postavio eksploziv u srcu Zagreba kojim je ubijen Ivo Pukanić. Doduše, Gavro je suđen u Beogradu gdje mu je, prema pisanju beogradskih medija, izrečena kazna zatvora u trajanju od 22 (slovima: dvadesetdva) mjeseca.

 

Da, gospodine predsjedniče, u pravu ste! Sudilo se pogrešnima!!!!

 

 

Zajednica povratnika Hrvatske

Zajednica povratnika Osječko-baranjske županije

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.