ZAMALO TUČNJAVA, BULJ IH RASTAVLJAO Lenart: Barem nisam bježao u Kanadu; Glasnović vikao: Nemoj s*at, majmune jedan! Ti si go*no!

13.02.2020. 15:09:00

RADIN URLAO: OVO NIJE LEGIJA STRANACA!

Novi okršaj u Saboru! Ovog puta posvađali su se HSS-ov Željko Lenart i nezavisni Željko Glasnović, a sve je bilo na rubu incidenta. 

Naime, u raspravi o izvješćima o poslovanju Hrvatske radiotelevizije za 2016., 2017. i 2018 godinu  HRT-u Glasnović je pričao o SKOJ-evcima i imovini, a počeo mu je dobacivati Lenart. 

"Dobro prijatelju, znam tko si ti, ali od tvoje duše mi smrdi ovdje, prema tome, začepi. Ti si jedan gmizavac", odgovorio mu je Glasnović koji je govorio i o zakonu o podrijetlu imovine. HSS-ovca je nazvao i kameleonom. 

Lenart je tražio povredu Poslovnika. 

"Gospodin Glasnović vrijeđa mene kao zastupnika, u mojoj familiji nitko nikada nije bio u partiji, ali ću vam reći da nikad nismo pobjegli u Kanadu i 30 godina se skrivali u Kanadi kao vi i sad držite moralne propovijedi", uzvratio je Lenart.

Glasnović je nakon toga 'pukao' i došao do Lenarta.

"Pobili ste pola moje obitelji. Nemoj s*at, majmune jedan! Ti si go*no jedno. Nisam ja pobjegao nigdje, vi ste mene otjerali!", vikao je Glasnović.

Sve je bilo napeto, a rastavio ih je zastupnik Mosta Miro Bulj.

"Tu sam, ne bojim vas se", rekao je Lenart. 

Nakon svega, prekipjelo je i predsjedavajućem Furiju Radinu.

"Nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor!", zaderao se Radin.

Ipak, sve se za sada mirno završilo. 

Izvor: js/Direktno.hr/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.