ZAŠTO I ZBOG ČEGA "HRVATSKA" POLITIKA HRVATSKE BRANITELJE PROGANJA ???

08.04.2021. 11:50:00

Za ovu našu Ljepoticu pet godina KRVAVO se protiv srbočetničke agresije borilo da bi "naši" političari umjesto zahvale naše branitelje kažnjavali, zatvarali i kako bi ih psihički i novčano uništavali !!!
Kako je moguće da se u zemlji koja je iz krvavog rata kao POBJEDNICA izašla agresorima dozvoljava da u političkom životu zemlje koju su razarali sudjeluju ???
I kako je moguće da oni o sudbini hrvatskog naroda odlučuju i da oni nama diktiraju što smijemo a što ne u svojoj zemlji raditi i govoriti ???
Navodno narod Vladu, saborske zastupnike i predsjednika bira međutim, da je tome tako onda bi imali političare koji bi hrvatske vrijednosti baštinili, branitelje cijenili i sve u interesu ovog naroda i ove zemlje radili !!!
Međutim, mi ništa od toga nemamo osim ponižavanja hrvatskog naroda i gaženja po hrvatskim SVETINJAMA i ta vrsta posla našim izdajnicima najbolje ide !!!
Po pitanju izdaja i vrijeđanja svog naroda našim političarima nema premca !!!
Oni su unikatna vrsta čudovišta a koja greškom u ljudski rod spadaju !!!
Jer, ni zvijeri se tako u divljini ne ponašaju kao što se "naši" političari spram svog naroda i svoje zemlje ponašaju !!!
Krajnje je vrijeme da narod SVOJU SNAGU na djelu pokaže kako bi svoje vrijednosti zaštitio u protivnom, sa svojom "slobodom" i sa svojom zemljom možemo se pozdraviti jer ju olako i bez borbe neprijatelju u ruke prepuštamo !!!
I kako je moguće da se narod pojedinaca boji a ne obrnuto što je prirodno i normalno !!!
Narode moj, za ovu našu Ljepoticu na tisuće braniteljskih života se ugasilo kako bi vi u svojoj zemlji SLOBODNO živjeli a što vi poduzimate kako bi svoju zemlju od ovih političkih termita sačuvali ???
Nažalost NIŠTA i to je tragedija jer, upravo HRVATSKA ŠUTNJA i statika kriva je za ovo jadno stanje u zemlji i opravdanja za vaš nemar nema dapaće !!!
Prestanimo više krivce u političarima tražiti kad oni zbog hrvatske šutnje rade što hoće s toga, nisu oni krivi već mi koji im dozvoljavamo da se tako ponašaju još ih za izdaje i vrijeđanja obilato plaćamo !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: