Zastrašujuća snimka: Ovako je izgledala opasna vožnja čovjeka koji se noćas uspio probiti do Dalmacije

27.02.2023. 16:25:00

Jedan čovjek sinoć je uspio probiti blokadu i ipak doći iz unutrašnjosti u Dalmaciju. Nakon toga podijelio je snimku svoje opasne vožnje, a zna se i kojim je putem stigao kući, piše Dnevnik.hr.

Zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom i jakom burom s povremeno s olujnim i orkanskim udarima obustavljen je cestovni promet između Dalmacije i unutrašnjosti.

Niti jedna skupina vozila nije dobila dozvolu da prođe Liku i Gorski Kotar, a za sve vozače i putnike otvoreni su prihvatni centri.

Ipak, postoje i oni vozači koji su se uspjeli probiti do Dalmacije. Stranica Prometne zgode i nezgode na Facebooku objavila je zastrašujuću snimku iz automobila koji je preko Knina stigao do svojeg cilja. Kući je stigao u 4 ujutro.

Ovako je izgledala opasna vožnja:

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:video screenshot/FB/montaža PDN

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr/M.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.