Zbog njega je Milan potjerao Bobana, a on ih je javno odbio: "Nema dogovora"

11.04.2020. 08:48:00

Planovi Milanove uprave nisu baš najbolje završili.

Zvonimir Boban dobio je, u paru s bivšim suigračem Paolom Maldinijem, težak zadatak vraćanja Milana na stare staze slave. Međutim, nikad nećemo saznati kakav bi bio epilog te priče jer je bivši hrvatski veznjak dobio otkaz početkom ožujka.

Umjesto njega, na čelo kluba trebao je doći dokazani njemački stručnjak Ralf Rangnick koji bi preuzeo sve bitne funkcije u klubu. Iza tog plana stajao je predsjednik uprave Ivan Gazidis, ali čini se da od toga neće biti ništa.

"Nema ništa od toga. Bilo je nekih upita, ali tvrdnja da imam dogovor s Milanom ne odgovara realnosti", rekao je Rangnick za njemački MDR.

Rangnick je jedan od ljudi koji je njemački nogomet uveo u modernu eru, svojevremeno revolucionarni trener, a kasnije i arhitekt (u jednom trenutku i trener) njemačkog kluba u usponu RB Leipziga. Iz Leipziga je dogurao do šefa kompletnog sportskog odjela Red Bulla, a čini se da mu se baš i ne ide s te funkcije.

Izvor: Gol.hr/Foto:Getty images

Izvorni autor: Gol.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.