Zekanović: Guštamo biti jasni, baš zato i jesmo suverenisti!

20.03.2021. 10:04:00

U hrvatskoj politici najlakše je biti malčice bezbojan, nejasan jer se onda ne možete nikome zamjeriti. Taj sivi, nejasni put danas je izabrala većina političkih opcija u Hrvatskoj.

Postavlja se pitanje je li teško biti jasan? Je li teško imati jasan stav po ključnim političkim pitanjima, pita se Hrvoje Zekanović.

Što se tiče nas Hrvatskih suverenista mogu sa ponosom reći kako guštamo biti drugačiji, jasni, a ne mutni. Kad nas netko pita u kojem dijelu političkog spektra se nalazimo, bez zadrške za razliku od drugih možemo jasno reći da smo u onom suverenističkom, domoljubnom, kršćanskom dijelu političkog spektra i za razliku od svih ostalih ne krijemo da smo desnica!

Tu jasnoću je najlakše objasniti na konkretnim primjerima:

Jasno smo prije svih upozorili na katastrofalnu hrvatsko-srpsku koaliciju u kojoj su glavni akteri Plenković i Pupovac te smo bili i jesmo PROTIV nje,

Jedini smo se jasno zauzeli ZA zaštitu života od začeća,

Bili smo najistaknutiji u političkoj borbi PROTIV Istanbulske konvencije i Marakeškog sporazuma, dok su neki bili u mišjim rupama, a i danas im nije pragmatično govoriti o tim temama,

Po pitanju Zakona o stradalnicima u Domovinskom ratu, prvi smo ukazali na opasnost usvajanja ovakvog zakona, pripremili amandmane te bili i ostat ćemo PROTIV ovakvog Zakona koji izjednačava žrtvu i agresora.

Po pitanju odabira predsjednice Vrhovnog suda Republike Hrvatske opet smo guštali reći kako smo PROTIV imenovanja Zlate Đurđević koja se protivila izručenju i sudskom procesu protiv udbaša i zločinaca koji su desetljećima ubijali hrvatski narod. Nisu nam prihvatljivi niti njezini stavovi o HOS-u koji je za nas herojska postrojba bez koje mi danas ne bismo uživali u slobodi.

Moram primjetiti kako je hrvatski narod ipak mudar, te da itekako razlikuje mutnu vodu od one bistre gorske. Bez obzira koliko se lijevo liberalni mainstream mediji uz pomoć dušebrižnika s kvazi desnice trude da nas prikažu na neistinit način, narod ipak ima onaj nepogriješiv osjećaj za istinu. Jučer je naše političke protivnike posebno zasmetala činjenica da smo umjesto mira i tobožnje sigurnosti koju pruža skrivanje u mutnoj vodi suzdržanosti izabrali onu bistru, glasujući protiv mogućnosti da Zlata Đurđević dođe u poziciju predsjednice Vrhovnog suda.

Ljevici, centru, Plenkoviću, Milanoviću, Pupovcu, Grbinu i ostalom političkom mutežu najviše smeta jasnoća pa ćemo upravo zbog toga ustrajati i guštamo u tome, komentirao je Hrvoje Zekanović.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.