Zekanović podržao Marka Perkovića Thompsona

13.08.2021. 18:07:00

Puna podrška našem Marku Perkoviću Thompsonu!

Hrvatska je očito država dvostrukih mjerila, neki su zaštićeni kao lički medvjedi dok drugima u njihov dom mogu neovlašteno ulaziti, preskačući zid, novinari s kamerama. Hoće li institucije ovaj put ipak reagirati i zaštititi privatno vlasništvo?

U svakom slučaju Marko imaš moju punu podršku, komentirao je Hrvoje Zekanović.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson pokrenuo je sudske sporove protiv svojih susjeda u zgradi na splitskom Žnjanu, gdje je naš popularni pjevač vlasnik stana od 713 četvornih metara.

Razlog zbog kojeg tuži svojih desetak susjeda jest taj što su dijelovi stanova koji se nalaze ispod Thompsonova izgrađeni ilegalno, prenosi Slobodna Dalmacija. Glazbenik traži da se njegovi susjedi koji žive od četvrtog do drugog kata isele iz prostora ili da mu isplate novčanu naknadu za korištenje tog prostora.

Kako Slobodna piše, Thompson od susjeda traži da zazidaju one dijelove stana koji prelaze na njegovu česticu ili da te dijelove predaju njemu. Ovakva je situacija nastala jer u originalnom planu ondje gdje se sada nalaze ilegalno izgrađeni prostori trebao je biti javni prolaz, ali prolaza danas nema i ilegalno su izgrađeni dodatni kvadrati koji se sada nalaze na Thompsonovoj čestici, piše Slobodna Dalmacija.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.