ZEKANOVIĆ UPOZORIO: Mainstream mediji šute o nemirima koje izaziva pokret Antifa diljem Amerike

18.08.2020. 17:17:00

U PORTLANDU, najvećem gradu američke savezne države Oregon, u nedjelju navečer ponovno su izbili nasilni neredi. To i ne bi bila novost, budući da okršaji s policijom i saveznim agentima u organizaciji radikalno lijeve Antife traju već dva i pol mjeseci.

Međutim, militantni prosvjednici su se ovog puta okomili na prolaznike, prema snimkama i svjedočanstvima na društvenim mrežama, kao i policijskom izvještaju.

O svemu se na svojoj facebook stranici osvrnuo saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović:

”Hrvatski mainstream mediji na kapaljku puštaju informacije o nemirima koje izaziva pokret Antifa diljem Amerike, pogotovo u Portlandu. Ovakva ciljana cenzura nije samo u Hrvatskoj nego u čitavoj EU, lako je zaključiti kome odgovara ovakvo selektivno prenošenje informacija. Ovaj video pokazuje samo jedan od stotina sličnih incidenata. Njihovi zahtjevi idu toliko daleko pa čak zahtjevaju ukidanje policije! Naravno iza svega se krije najveća politička borba, predsjednički izbori. S jedne strane Biden kojeg podržavaju prosvjednici, a s druge strane Trump koji je zapravo glavni razlog za prosvjede Antifa pokretu.
Ne zaboravimo, što se dogaďa u SAD-u utječe na čitav svijet!”

“Nasilni ANTIFA-anarhisti divljaju i napadaju nevine ljude”

Snimke također potvrđuju ovu verziju događaja, a na nju se referirala i policija Portlanda u svom izvještaju o incidentu. Policija je također pozvala “svakoga s informacijama o ovom incidentu”, ali i o drugim “kriminalnim aktivnostima uhvaćenima na društvenim mrežama, koje se tiču aktualnih prosvjeda, a o kojima se ne izvještava”.

Mnogi konzervativni komentatori i novinari na Twitteru također su prozvali gradonačelnika Teda Wheelera i nacionalne medije da ignoriraju nasilje i kaos u Portlandu te ga lažno predstavljaju kao mirne prosvjede.

“Ovo se dogodilo u Portlandu Teda Wheelera sinoć. Ovo se događa svake noći posljednjih 80 dana. Nasilni ANTIFA-anarhisti divljaju i napadaju nevine ljude, pljačkaju radnje. Mediji se prave da se to ne događa, ali događa se”, stoji u objavi Twitter-stranice Reagan Battalion uz montažu snimki nasilja.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Izvorni autor: Hrvoje Zekanović/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.