ŽELJKO SAČIĆ: " Gospodine Plenkoviću zar je moguće da su Vam interesi i sociopatološke ovisničke potrebe kockara važniji od zaštite i oživljavanja našeg već zamrlog ugostiteljstva

11.02.2021. 15:51:00

Danas na sjednici Vlade premijer Andrej Plenković najavio je da će se u četvrtak 15. veljače otvariti teretane i fitnes centri, kafićima će se omogućiti prodaja kave za van, djeci će se omogućiti nastava u školama za strane jezike i radionice, a radit će i kladionice, automat klubovi i kasina. 

Sa bizarnim popuštanjem mjera prema ugostiteljima, nikako nije sjela saborskom zastupniku iz redova Hrvatskih suverenista Željku Sačiću.

Željko Sačić u svojoj objavi navodi da je neodgovorno od Vlade da su se popustile mjere prema kladionicama, automat klubovima i casina dok se mjere prema ugostiteljstvu nisu u cijelosti otvorile već samo djelomično i to samo sa pripremama Coffe-to-go, kavama za van .

Objavu Željka Sačića prenosimo u cijelosti:

"Otvaranje kladionica, automat klubova i casina", rekao je Plenković.

Jadno, nerazumno, protuobiteljski i neodgovorno od Vas predsjedniče Vlade g. Plenkoviću.. Pa zar je moguće da su Vam interesi i sociopatološke ovisničke potrebe kockara, notornih i asocijalnih lijenčina , dokoličara," bonvivana" , neodgovornih neradnika i hazardera, važniji od zaštite i oživljavanja našeg već  zamrlog ugostiteljstva, od spasa tisuća i tisuća proizvođača hrane, pića , pružatelja usluga u turizmu , ugostiteljstvu.. ?? Doista sramotna, štetna i neočekivana Vaša odluka i ljudi koji Vas okružuju ? Pa kakvu poruku Vi danas šaljete hrvatskoj javnosti??

 Hrvatskim radišnim i poštenim ljudima, hrvatskim obiteljima, poduzetnicima, ugostiteljima, poljoprivrednicima, vinarima, pivarima, ..mladim ljudima?? Takvim "mjerama" , zasigurno , sve ćete dodatno uništiti i osiromašiti.. A hvalite se da ste pobijedili gripu .. cak i Koronu...kako stvari stoje, već  drugi put, ali nažalost i - "ZDRAVU PAMET!!??

Ostaje nam nadati se ( i boriti se ) za Vaše pravo da Vi i svi Vasi neodgovorni suradnici, što prije negdje počinjete u miru , u parkiću, piti "kavu za van" .

"Otvaranje kladionica, automat klubova i casina", rekao je Plenković. Jadno, nerazumno, protuobiteljski i neodgovorno...

Objavljuje Željko SačićČetvrtak, 11. veljače 2021.

Izvor: Željko Sačić/FB/PDN/Foto:screenshot/PDN

Izvorni autor: Željko Sačić/FB

Autor: