Željka Markić: FAKTOGRAF i RTL uzeli su ulogu suda i državnog odvjetništva

14.08.2021. 11:42:00

FAKTOGRAF u vlasništvu GONG-a zahvaljujući licenci koju im je dao Facebook blokirao je članke Narod.hr-a, smanjujući im doseg na Facebooku.

Označili su informacije o provali RTL-ove Danke Derifaj kod Thompsona kao lažnu vijest.

Iako je Narod.hr objavio snimke penjanja Derifaj po ljestvama, šetanja po Thompsonovom travnjaku, terasi i oko bazena, iako je Narod.hr objavio dokumente i kupoprodajne ugovore iz kojih se jasno vidi da je Thompson vlasnik terase i vrta u koje je RTL-ova Derifaj ušla – RTL i FAKTOGRAF zajedno tvrde drugačije.

FAKTOGRAF i RTL tako su uzeli ulogu suda i državnog odvjetništva – pa ako oni kažu da to nije provala – onda nije provala…. Ali, naravno da je provala.

Jer, još nismo u fazi da to je li nešto provala ovisi o tome TKO provaljuje i KOME se provaljuje. Još nismo u toj fazi. Valjda, komentirala je Željka Markić na facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com/Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.