ŽELJKO SAČIĆ DAO PODRŠKU KARLOVAČKIM BRANITELJIMA

18.09.2020. 12:34:00

Nakon što je objavljena vijest da će u ponedjeljak na Koranskom mostu u Karlovcu biti održan komemorativni skup za 13 ubijenih srpskih rezervista 21.9.1991., karlovački branitelji i službeno su od gradske i županijske te državne vlasti i svih nadležnih institucija zatražili da ga zabrane.

Podršku karlovačkim braniteljima dao je i Saborski zastupnik iz redova Hrvatskih suverenista Željko Sačić.
PODRŽIMO NAŠE RATNE HEROJE
Dolazimo svi , svi hrvatski domoljubi, stradalnici iz DOR-a i saborski zastupnici iz Kluba Hrvatskih suverenista..svi na Koranski most..u Obranu od opetovane agresije četnistva i velikosrpskog fašizma na tlu Hrvatske .Ne dozvolimo "groblje šajkača " u Karlovcu...Zaustavimo nadirajuće , galopirajuće agresivno SDSS vlikosrpsko ludilo u Hrvatskoj.

PODRZIMO NASE RATNE HEROJE..Dolazimo svi , svi hrvatski domoljubi, stradalnici iz DOR-a i saborski zastupnici iz Kluba...

Objavljuje Željko SačićPetak, 18. rujna 2020.

Izvor: Željko Sačić/FB/PDN/Foto:PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.