Željko Sačić: "Na tom protuhrvatskom “nasljeđu” “nastale” su i naše, suvremene Jazovke , od Ovčare do Banovine, Slunja, Saborskog, Široke Kule ....."

21.07.2020. 13:24:00

Ministarstva hrvatskih branitelja priopćilo da nakon 75 godina je ekshumirano najmanje 814 žrtava iz jame Jazovke, a riječ je o zarobljenim pripadnicima ustaške i domobranske vojske, ranjenicima, medicinskom osoblju i časnim sestrama, koje su partizanski koljači likvidirali, na način da su žrtve prije bacanja u jamu vezali žicom a zatim poubijali metkom u zatiljak.

Zgrožen na objavljenu vijest reagirao je i saborski zastupnik u novom sazivu Željko Sačić koji je prozvao policiju i DORH.

Reakcija Željka Sačića:

Policija, DORH, izvršite svoje univerzalne protuzločinačke, ustavne i zakonske obveze, dužnosti. Privedite monstrume pravdi, odgovorne za masovna ubojstva nevinih ljudi, časnih sestara, liječnika, slučajnih svjedoka očevidaca, razoružanih ratnih zarobljenika, vlastitih “drugova” partizana koji su odbijali počiniti taj koljački mega zločin.

Oni su već davno hrvatskoj javnosti poznati i još žive medu nama, ratni zločinci…Koji su bili u službi protuljudske i protu Božje komunističke ideologije.. A, nakon svega počinjenog zla protuhrvatskog, sotonski su se i prijetvorno zaogrnuli u “antifašističko” ruho, na koje su prikačili i crvenu, krvavu zvijezdu petokraku.

Eto, na tom protuhrvatskom “nasljeđu” “nastalè ” su i naše, suvremene Jazovke , od Ovčare do Banovine, Slunja, Saborskog, Široke Kule. Škabrnje i na 150 drugih mjesta masovnih ratnih zločinstava, nad Hrvatima i svim drugim, nevinim ljudima.

Izvor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.