Željko Sačić: Neću se cijepiti !

12.01.2021. 23:29:00

Idućeg ponedjeljka planira se cijepljenje saborskih zastupnika, koji nisu preboljeli koronavirus.

Željko Sačić se oglasio objavom na svom FB profilu te objasnio zašto se upravo on ne želi cijepiti.

Ovo je njegova objava:

“Hvala Vam na ponudi.. ali..ja (ipak) ne bi. Dakle, ja necu tu “dozu”. Necu je niti nikome preporuciti, ali se necu protiviti ako je bas netko žarko zeli.

Uglavnom, relativno zdrav sam (dakle, ne sasvim) i poticem prirodni otpor tijela. U meduvremenu, jacam imunitet… I da, sebe zbog toga ne smatram neodgovornim, sebicnim.

Naprotiv, smatram se odgovornim, savjesnim, humanim, sucutnim ljudskim bicem. I sigurno je, necu postati nesto drugo zbog (ove moje odluke) mojeg dragovoljnog necijepljenja.

Dug život, zdravlja i srece zelim svima. Daj Boze pameti i razuma, vratimo se što prije u normalni zivot, prestanimo kolektivno, javno zastrasivati, ionako razornim potresima, vec prestrasno zastrasene i ocajne, stradale ljude.

Hvala Bogu da cak u 93 % registriranih slucajeva oboljenja od korone dolazi do prirodnog oporavka, SAMOOZDRAVLJENJA . I to bez nekih ozbiljnijih zdravstvenih komplikacija ili posljedica.

Čak i bez potrebe za koristenjem bolnickog lijecenja, ili primjene nekih sofisticiranih, invazivnih medicinskih metoda lijecenja te vrste ( jos) nedovoljno istrazene, prenosive, zarazne bolesti.

No, zabrinut sam i zbog cinjenice da je obicna gripa – potpuno i naprasno nestala iz ovih podrucja. Nema vise oboljelih ljudi u RH od gripe. Sluzbeno, eto nema ih.

Na kraju otvarajte bespotrebno i nepotrebno, financijski iznimno stetno, protuustavno i nesvrhovito zatvorene restorane, kafice i druge ugostiteljske objekte.

A koji su se  (i prije te nezabiljezene drzavne represije) drzali svih propisanih mjera i u takvim uvjetima zaradivali svoj tezak ugostiteljski kruh.

Na korist svih nas, svojih zaposlenika, obitelji, kao i na ogromnu, a sada potračenu, razorenu, drustvenu, drzavnu korist – od PDV-a.

Izvorni autor: Željko Sačić/FB/FOTO: Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.