Željko Sačić poziva u Gospić na obljetnicu velike operacije 'Džep 93'

08.09.2023. 19:21:00

Sutra, 9. rujna 2023., grad Gospić će se pretvoriti u mjesto ponosa, sjećanja i zahvalnosti na obilježavanju 30. obljetnice velike pobjede u Medačkom džepu.

Umirovljeni general i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista, Željko Sačić, danas je najavio svoj dolazak u Gospić kako bi se pridružio proslavi 30. obljetnice pobjede u Medačkom džepu. Na svojoj Facebook stranici, Sačić je podijelio emotivnu poruku u kojoj je pozvao sve građane da se pridruže proslavi hrabrosti hrvatskih branitelja.

Ponosna oda hrabrosti: Pamćenje Medačkog džepa i poruka za budućnost Hrvatske

Pamćenje Medačkog džepa iz 1993. godine podsjeća nas na hrabrost, zajedništvo i odlučnost hrvatskih heroja u obrani naše domovine. Bila je to borba protiv agresivnog neprijatelja koji je bio spreman na sve kako bi osvojio našu teritoriju. No, hrabri branitelji Gospića i Hrvatske nisu popuštali, pokazujući da se ono što se brani krvlju ne pušta lako.

Ovaj povijesni trenutak podsjeća nas na žrtve koje su dane u ime slobode i neovisnosti, te nas potiče na očuvanje tih vrijednosti. Nema boljeg načina da se oda počast hrvatskim herojima nego da se okupimo i zajedno proslavimo njihovu hrabrost i odanost domovini.

Ova obljetnica Medačkog džepa također nas podsjeća na važnost složnosti i zajedništva u vremenima izazova. Dok se prisjećamo prošlosti, pozivamo sve građane da gledaju prema budućnosti s nadom i odlučnošću da čuvaju temeljne vrijednosti naše domovine.

Hvala i slava hrvatskim herojima!

Izvorni autor: PDN/Foto:arhiva PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.