Željko Sačić vs Andrej Plenković

21.06.2020. 23:11:00

Svi znamo da bi država uopće mogla opstati, mora u njoj vladat pravednost,a to znači da čovjek treba činiti ono za što je sposoban, ono što zna i poznaje, a upravo je Željko Sačić ta osoba.

Predizborni plakati već su vidljivi na ulicama, a nama najzanimljiviji postavljeni jumbo plakati su upravo Hrvatskog suvereniste Željka Sačića koji se nalazi na koalicijskoj listi Domovinskog pokreta u VI. izbornoj jedinici pod rednim brojem 3 .

Željka Sačića su na jednoj poziciji okružili sa predizbornim plakatom Andreja Plenkovića - HDZ i plakatom SDP-a tj., ' Restart koalicijom', a na drugoj lokaciji samo sa Andrejom Plenkovićem - HDZ .

Prenosimo reakciju Željka Sačića na postavljene plakate:

Opaa..g.Plenkovic mi "susjed"..Koje li slucajnosti..hmm..Bez distance..Valjda ce sve proci u medusobnoj ..gromoglasnoj "gospodskoj"šutnji...Hrvatskog Suverenista i inkluzivnog globalista...hehe..ili cemo krenut s prvim pitanjem.:" gdje si bio '91."???..

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.