Žena iz Koprivnice nema koronavirus

26.02.2020. 11:28:00

Pedeset godišnja žena koja je jučer hospitalizirana u koprivničkoj Općoj bolnici, nije zaražena koronavirusom, pokazali su nalazi iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti, doznaje se u srijedu iz koprivničke bolnice.

Medicinski nalazi referentnog laboratorija Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” iz Zagreba stigli su jutros, a 50-godišnjakinja pacijentica će tijekom dana biti otpuštena na kućnu njegu, potvrdio je dr. Mato Devčić, ravnatelj koprivničke Opće bolnice.

Žena iz okolice Koprivnice prije nekoliko danas se vratila iz Italije u kojoj zbog posla povremeno boravi. Nakon što je dobila temperaturu otišla je k liječniku i zbog mjera predostrožnosti pacijentica je hospitalizirana i stavljena u izolaciju u koprivničkoj bolnici.

Izvor: Nacional.hr/Foto:Damir Spehar/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.