Zlatko Dalić 'Ovu pobjedu poklanjamo Vukovaru i Škabrnji.'

17.11.2019. 08:45:00

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je nastup na Europskom prvenstvu 2020. godine svladavši u odlučujućoj utakmici kvalifikacija Slovačku 3:1. Izbornik Zlatko Dalić nije skrivao zadovoljstvo nakon uspjeha.

- Ponosan sam i sretan, čestitam dečkima na pobjedi i prvom mjestu u grupi te plasmanu na Europsko prvenstvu. Plasman posvećujemo Škabrnji i Vukovaru, rekao je Dalić. - Želimo igrati u cijeloj Hrvatskoj, zato smo igrali u Rijeci, nikad nismo bili protiv Rujevice. Samo sam htio reći da takve utakmice moramo igrati pred 35 tisuća gledatelja. 

- Nisam bio zabrinut nakon prvog poluvremena jer smo bili dobri. Znao sam da ne smijemo upasti u neku nervozu, u drugom dijelu je bila prava Hrvatska, iako ni prvi dio nije bio loš. Hvala svim navijačima koji su nas pratili tijekom kvalifikacija. Ponovno smo učinili Hrvatsku sretnom.

- Dobivamo mlade igrače, širi izbor igrača i to meni puno znači. Neka bezbolna smjena generacija. Treba mladih, ali puno iz Rusije će biti okosnica za dalje, komentirao je nastupe mladih igrača. - Uvijek se kod nas stvara nervoza i pritisak, no to je normalno. Dečki su zaslužili Europsko prvenstvo, zaključio je Dalić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.