Zoran Mamić preuzima Dinamo!

07.07.2020. 15:26:00

Dinamo ima novog trenera. Na klupu se vratio Zoran Mamić.

Samo dan nakon što je Igor Jovićević na Maksimiru dobio ekspresni otkaz, u klubu su objavili kako je novi trener Dinama - Zoran Mamić.

''Ovim putem Građanski nogometni klub Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice Hrvatski Telekom Prve lige do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić'', stoji na službenoj stranici kluba.

Mamić se prvo vratio u klub kao sportski direktor, a kao što se i pretpostavljalo, preuzeo je i klupu nakon odlaska Nenada Bjelice i neuspjelog eksperimenta s Jovićevićem.

''Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dopustiti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu, a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni“, rekao je Zoran Mamić.

Mamić mlađi Dinamo je vodio od 2013. do 2016. godine kada je otišao u Saudijsku Arabiju. U međuvremenu je s Al Ainom iz UAE igrao finale Svjetskog klupskog prvenstva, gdje se plasirao nakon što je iznenađujuće prošao prvaka Južne Amerike River Plate.

U Hrvatskoj ga, podsjetimo, i dalje čeka pravomoćna presuda po kojoj bi mogao biti kriv za izvlačenje novca iz Dinama.

Izvor: Gol.hr/Foto:Igor Soban/Pixell

Izvorni autor: Gol.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.