ŽRTVE COVID CJEPIVA PROSVJEDUJU U LONDONU – TRAŽE OBUSTAVU CIJEPLJENJA

26.03.2023. 11:18:00

U subotu 25. ožujka u Londonu održan je prosvjed pod nazivom TRUTH BE TOLD. Prosvjednici su izrazili svoje nezadovoljstvo politikama procjepljivanja s posebnim naglaskom na štetne nuspojave COVID cjepiva i nedovoljnu istraženost istih, piše Priznajem.hr.

Tvrde kako šteta koju cjepiva nanose ljudima nadvisuje potencijalnu zaštitu od virusa te traže trenutnu obustavu korištenja svih mRNA cjepiva na ljudima. Istaknuli su da se osjećaju prevareno od strane vlade koja je, kao i ostale vlade diljem svijeta, žrtvovala zdravlje vlastitog stanovništva kako bi pogodovala interesima velikih kompanija.

Također, prosvjednici su prozvali mainstream medije te ih optužili za organiziranu cenzuru i onemogućavanje javne debate u kojoj bi obje strane iznijele vlastiti pogled. Time su, kako tvrde prosvjednici, velike medijske kuće ušle u sukob interesa i pogodovale velikim farmaceutskim kompanijama.

Od vlade su zatražili financijsku odštetu za sve one koji su pogođeni posljedicama štetnih nuspojava cjepiva.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.