10. FESTIVAL VOĆNIH RAKIJA, LIKERA I PEKMEZA I 6. MEĐUNARODNA IZLOŽBA BUNDEVA I TIKAVA

24.09.2015. 09:07:59

TOVARNIK - Organizacijski odbor Festivala, Općine Tovarnik i Vukovarsko-srijemska županija organiziraju u subotu 26. rujna 2015. deseti Festival voćnih rakija, likera, pekmeza i šestu Međunarodna izložba bundeva i tikvica u Tovarniku u Vili Tovarnik, te na parkingu i zelenoj površini pokraj Vile. Program počinje u 10 sati izložbom od 120 izlagača, kuhanjem pekmeza i održavanjem 1. Prvenstva Europe, okolnih općina, gradova i udruga u kuhanju graha. U 15,00 sati mjerenje najteže bundeve. U 16:00 sati svečano otvorenje Festivala, a u kulturno-zabavnom dijelu programa nastupaju: brojni KUD-ova te pučki zabavljači Bać Roka i did Tunja iz Otoka. Međunarodna izložba bundeva i tikvica 17,00 sati proglašenje najteže bundeve (prošlogodišnja 630 kg) dodjela nagrada. Festival se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović. Svi posjetitelji mogu se zabaviti uz koncert Ivana Zaka koji počinje u 20,00 sati. Za Organizacijski odbor Festivala Antun Ivanković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.