20 godisnjica pogibije pripadnika 4.Gbr OMB "PAUCI" Ante Studina

18.01.2014. 10:30:44

20-godisnjica-pogibije-pripadnika-4.Gbr-OMB-PAUCI-Ante-Studina_article

Dana 17.01.2014 navršilo se 20. godina od tragične nesreće u kojoj je život izgubio pok.Ante Studin vozač tenka u samostalnoj tenkovskoj satniji 4.Gbr.

Po prvi puta po riječima majke pok. Ante, netko dolazi i obilazi obitelj Studin nakon gubitka njenog sina, pa kaže da mu ni staž u 4.Gbr nisu priznali, jer kako kaže nije u evidenciji.

Udruga Veterana OMB 4.Gbr PAUCI posjetila je obitelj Studin i Antinu majku koja živi sama u obiteljskoj kući u Kaštel Novom.

Dužno poštovanje svom suborcu iskazali su polaganjem vjenca i paljenjem svijeće na njegovom posljednjem počivalištu u Kaštel Novom.

Ante počivaj u miru i neka te dragi bog čuva!

Do skorog viđenja!

Tvoji suborci iz OMB 4.Gbr Pauci

IZVOR- FB OMB PAUCI

14 sijecnja u Ceri u 15.00 sati održana je misa zadušnica za pok. Zvonimira Rajčića ratnog zapovjednika Zapovjedne satnije oklopne bojne 4.Gbr, koji je nakon teškog ranjavanja u akciji Zima 94" preminuo u Splitskoj bolnici na današnji dan 14.01.1995g.

Vijence na Zvonino počivalište pored obitelji Rajčić položio je i načelnik općine Unešić , udruga veterana OMB 4.Gbr Pauci kao i ratni zapovjednik 142br. Ivica Vukić.

Nakon misnog slavlja gđa.Rajčić sve okupljene pozvala je u obiteljsku kuću na gošćenje.

Zvone, prijatelju, hvala ti za svaki trenutak proveden s nama, vječno ćeš nam biti zvijezda vodilja i uzor kakav hrvatski vojnik, a nadasve čovjek treba biti.

Tvoji suborci iz oklopno-mehanizirane bojne 4.Gbr

IZVOR- FB OMB PAUCI

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.