30 GODINA POSLIJE ŠKABRNJA I VUKOVAR

18.11.2021. 09:18:00

Obilježavamo tridesetu godišnjicu herojske obrane grada Vukovara.Vukovar i Škabrnja nikad nisu pali samo su privremeno okupirani od strane Jugo-srpske i četnicke armade.Sve je počelo ubojstvom 12 redarstvenika u Borovo Selu.U 100.dana opsade gdje je na Vukovar se obrušilo oko 80000 tisuća okupatora naspram 1800 Hrvatskih snaga(MUP ,ZNG,HOS) samim time da je stradalo između 10000 do 15000 tisuća četnika govori sve.U Vukovaru je Hrvatska obranjena i u gradu Heroja stvorena je OLUJA.Falilo je samo jedno da se 1995 godine u nikad početoj VRO GROM Vukovar i istočna Slavonija vrati vojnim putem.Hvala Vukovare za sve hvala svakom Hrvatskom Branitelju,Vukovarskoj bolnici svakoj bebi vi ste izdržali ono sto nikad niko nije od vremena drugog svjetskog rata.Ne brinite svaki Hrvatski čovjek vas čuva u srcu i misli na vas.Vi niste ostavljeni ni 1991 ni danas to nemojte zaboraviti.Osobno obilježavam 30 godina od stradanja Škabrinje i Vukovara u svom srcu i domu.
I da žrtva je golema
Njima naklon do poda
Ne minut nego sto godina i vise šutnja u znak poštovanja na sve stradale i nestale Hrvatske sokolove i civile.
Vukovar Hvala za Hrvatsku domovinu
Vas Vlado Dajak

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Vlado Dajak/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.