A-HSP, HDS, SZOH Pozivaju na demonstracije protiv ulaska terorista i migranata u Hrvatsku i Europu

21.09.2015. 15:34:08

Autohtona-Hrvatska stranka pravana, Hrvatske domoljubne snage i Stožer za obranu Hrvatske pozivaju na okupljanje i javni prosvjed, dana 26. rujna 2015. god. (subota) s početkom od 11, 00 sati na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Nakon okupljanja i zauzetih stavova  sa Trga Bana Josipa Jelačića  kreću pred  sjedište, kako kažu komunističkog SDP-a na Iblerov trg u Zagrebu gdje će  poručiti da migranti i izbjeglice nisu isto, da su protiv dolaska migranata i terorista  u Hrvatsku i Europu, da će ih se, nakon što se sprovede milijune migranata i terorista iz Arapskih država, morati ponovno prihvatiti po kvotama koje odredi Europska unija.

– Protiv smo islamizacije Europe i pokušaja uništenja Katoličke crkve i katolika u Europi. Protiv smo  kako kaže Zoran Milanović  da ćemo im osigurati kuće,  stanove i posao da mogu normalno živjeti, ističe u ime A-HSP predsjednik te stranke Dražen Keleminec u pozivu poslanom medijima. Na javnom prosvjedu upitat ćemo Zorana Milanovića zar za migrante  i teroriste imaš posao i krov nad glavom, a za Hrvate nemaš i tjeraš ih van Hrvatske jer se ne mogu zaposliti, jer ne mogu normalno živjeti i stvarati obitelj, dodaje Keleminec.

Ovaj val migranata  i terorista je početak nesigurnosti građana Hrvatske i Europe, ovaj val emigranata i terorista  koji na silu ulaze bez dokumenata  je početak budućeg svjetskog rata, poručuju dodajući kako će od Zorana Milanovića tražiti da prekine pomagati migrantima i teroristima koji čine 80 % muškaraca i  da se zatvori granica žicom i podigne ograda  kao što su to učinili Mađari.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.