AFERA DNEVNICE Saucha traži novo grafološko vještačenje, a njegova tajnica prekid istrage

26.09.2017. 08:40:35

Nikako da se završi istraga u aferi Dnevnice - o izvlačenju novca lažnim putnim nalozima u mandatu Milanovićeve, Oreškovićeve i Plenkovićeve Vlade. Glavni osumnjičeni, bivši predstojnik Milanovićeva kabineta, Tomislav Saucha, traži novo grafološko vještačenje. Njegova tajnica, Sandra Zeljko, traži prekid istrage zbog zdravstvenih razloga. Odvjetnik Tomislava Sauche, Darko Maržić, pisao je USKOK-u. Tražio je da novi vještaci još jednom provjere jesu li potpisi na spornim putnim nalozima, koji ga sumnjiče za potkradanje državne blagajne, pisani Sauchinom rukom. Potpise bivšeg Milanovićevog predstojnika ureda već su vještačili MUP-ovi grafolozi i na tome je USKOK temeljio optužbe, a novom se grafološkom vještačenju protive, javlja Dnevnik.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.